top of page

PALLEMBALLERING

För att skydda gods under hantering, transport och lagring.

 Vi erbjuder olika sorters pallemballering som ger god lastsäkring, skyddar mot fukt och smuts samt hjälper er att välja det mest kostnadseffektiva.


Alla varianter kan fås med tryck!

STRÄCKFILM

Sträckfilm är en mångsidig emballeringsprodukt som ofta används för att emballera pallar. Sträckfilm är väldigt flexibel och vid varierande utseende på pallar är det optimalt. Möjligheterna är många! Vi har sträckfilmer av olika kvalitéer varav de bästa har en sträckförmåga upp till 450 %.

HUVAR

Pallhuvar används för att heltäcka pallar. De används med fördel då pallar skall förvaras utomhus och behöver ha ett väderskydd. Huvarna kan fås i olika storlekar och längder och kan krympas för att ge lastsäkring.

HUVSTRÄCK

Huvsträck är en elastisk polyetenhuv som sträcks ut och träs över pallen. Huvsträck ger en hög stabilitet till godset och ett totalt väderskydd.

KRYMPHUVSLANG

Krymphuvslang träs över godset, toppsvetsas och krymps sedan med värme. Ger ett mycket starkt och säkert skydd. Främst för tyngre gods.

TOPPARK

Ark eller ”toppark” som det ofta kallas används som topptäckning av pallar. Ark läggs på toppen av de pallar som t.ex. sträckfilmas för att minimera risken med fuktskador under transport och lagring.

Pallemballering: Produkter
bottom of page